ŞANLIURFA / SİVEREK - Vali Mehmet Erdoğan Cebeci İlkokulu

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlandı.

Mrt

Çanakkale Zaferimizin 107. yılında; Cumhuriyetimizin kurucusu, Anafartalar kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Çanakkale'nin ve istiklal mücadelesinin bütün kahramanlarını şükran ve minnetle yâd ediyoruz.

Mrt

Milletimizin ortak sesi, ortak duygusu, yol haritası olan İstiklal Marşı'mızın 12 Mart 1921 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 101. yıl dönümünü idrak ediyoruz.

Mrt

Sivil savunma haftası kapsamında okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Okulumuzda kutlandı. Görevli öğretmenler tarafından hazırlanan etkinliklerle öğrencilerin katılımıyla coşkuyla kutlandı

Ekm

Okulumuzda İlköğretim Haftası kutlama programı yapıldı.